IMG_8099 2

Konsultation

* 500kr (dras av vid behandling)

Botox

Läkemedlet reducerar fina linjer, kråksparkar och rynkor genom att förhindra nervimpulserna till valda ansiktsmuskler.
Det går även att göra din blick piggare samt exempelvis mungiporna lite gladare beroende på hur muskulaturen ser ut.

De behandlade musklerna förslappas temporärt och slutar att sammandras som tidigare.

Pris från: 2900kr inklusive konsultation

Botox armsvett

Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan vi nu hjälpa dig som lider av Hyperhidros eller dig som bara önskar bli av med dina svettningar i armhålan genom att injicera botulinumtoxin i området.

Botulinumtoxin (btx) förhindrar sedan nerverna i det behandlade området att signalera till svettkörteln vilket leder till att du som patient blir av med dina svettningar.

Pris: 3800kr

Fillers

Injektionsbehandlingar med fillers kan hjälpa till att släta ut mindre rynkor och veck samt föryngrar huden. Genom att tillföra fukt och volym kan vi med hjälp av fillers bearbeta rynkorna inifrån. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart.

Genom injektionsbehandlingar kan man skapa volym i områden där man önskat att man hade mer volym rent genetiskt eller områden där man tappat volym p.g.a. av inre och yttre faktorer.

Injektionsbehandlingar med fillers är en icke kirurgisk behandling, en kategori av behandlingar som blir allt mer populära.

En av anledningarna till den ökade efterfrågan är att de är snabbare, mindre smärtsamma och diskretare än estestisk plastikkirurgi.

Pris från: 3500kr (1ml) inklusive konsultation

Läppförstoring med bedövning

I vissa fall önskar man korrigera en medfödd form som en tunnare överläpp, ojämnheter i konturen eller en platt profil. Områden som absolut går att bearbeta med hjälp av att tillföra fillers i läpparna.
I andra fall önskar man med hjälp av fillers förstärka den form som läpparna redan har med lite extra volym och fukt.

Pris från: 4000kr (1ml) inklusive konsultation

Bokning och kontakt sker via telefon, kontakta dr. Margareta.